ànima interior

Les arrels del Maestrat

Terres del Maestrat, ànima interior és un pintoresc territori situat a un poc més de 15 minuts del litoral, entre la costa mediterrània i la comarca de Els Ports. No et pots perdre este territori fascinant el qual podràs gaudir sol o en família d’experiències gastronòmiques, culturals i actives.

La singularitat del seu paisatge és un dels trets més fascinants, caracteritzat per una abrupta naturalesa, camps escalonats amb grans marges i mil·lenàries oliveres i garrofers. Es tracta d’un panorama on es mescla bellesa i espectacularitat, amb una gran riquesa etnogràfica que invita a descobrir l’empremta d’altres civilitzacions.

Aquestes terres són un reflex de la cultura mediterrània viva, del patrimoni natural, artesanal, gastronòmic, agrícola i històric. Són un escenari únic, ideal per la pràctica de senderisme, btt i cicloturisme.

Totes aquestes actuacions turístiques estan lligades a la riquesa cultural d’aquestes extraordinàries terres, patrimoni, costums i tradicions que els seus homes i dones han sabut conservar amb esforç i dedicació, manifestant així la veritable existència d’una “ànima interior” dins del Maestrat.